Villa Kas Largu Curaçao - Uw kinderen

Met kinderen op vakantie naar Curacao

Veel van onze gasten zijn gezinnen met kinderen. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat uw (klein-)kinderen het ook uitstekend naar de zin hebben. Behalve een groot aantal faciliteiten voor de kids, is -zeker voor de kleinste gasten- ook veiligheid van groot belang. Beide zaken geven u, als (groot-)ouder toch dat beetje extra aan uw vakantie.

De faciliteiten beginnen eigenlijk in de slaapkamer: wij hebben een kinderbedje (met gewoon matrasje en goede lakentjes) beschikbaar evenals een autostoeltje (als u de auto die bij deze woning hoort, huurt). Verder is er een handig aankleedkussen en een kinderstoel voor in huis aanwezig.

Kinderen veilig laten spelen

Voor de al wat grotere kids hebben wij een aantal kinder- en jeugd DVD’s beschikbaar. Door even een dvd-tje in DVD-speler te stoppen kunnen zij zich heerlijk even terugtrekken in de afgesloten televisiekamer en hebben de ouders ook rustige momenten.

Speelgoed is er ook in een redelijke hoeveelheid waaronder wat speeltjes voor het spelen in het zwembad. Verder staat er ook een klein kindermeubilair waar ze mee kunnen spelen en hier een soort eigen kinderhoek kan worden gecreëerd.

Voor veiligheid is ook gezorgd: er zit een afsluitbaar hekje tussen de porch en de toegang naar het zwembad. Belangrijk, ook voor uw eigen gemoedsrust!

En wilt een dagje of een avond eens zonder de kinderen weg? Dan bieden wij u de service van een goede en zeer betrouwbare kinderoppas (onder voorbehoud van beschikbaarheid).