Villa Kas Largu Curaçao

Kas Largu Vakantiehuis Jan Sofat Curacao
Kas Largu Vakantiehuis Jan Sofat Curacao
Kas Largu Vakantiehuis Jan Sofat Curacao
Kas Largu Vakantiehuis Jan Sofat Curacao

De villa is omgeven door een mooie tuin. Het gras aan de voorzijde met daarin een paar fraaie zilverpalmen geeft al een chique uitstraling. Op de oprit is plaats voor 2 auto’s* en de elektrische poort zorgt ervoor dat u meteen kunt binnenrijden. Makkelijk!

Er staan veel bloeiende planten in de borders en ondanks dat de tuin pas in 2008 is aangelegd, doen warmte en (automatisch geregelde) beregening In de tuin treft u mooi aangelegde terrassen en u kunt altijd een zonnige of een schaduwrijke plek opzoeken. Een sfeervolle palapa (palmblad gedekte parasol) maakt het tot een zeer tropisch geheel. Doordat u geheel beveiligd bent door een muur en poort kunt u zorgeloos en heerlijk zonnen op de comfortabele ligbedden.

Ook kunt u op de porch genieten van de schaduw en het heerlijk windje. Het word er vaak gebruikt om s’ochtends even heerlijk te ontbijten en wakker te worden maar ook om u s’middags even af te sluiten van de buitenwereld en te verdiepen in een boek.

Het meest gebruikte gedeelte van de tuin, het privé-zwembad, mag er ook zijn. Als de temperaturen oplopen kunt u zich laten afkoelen om even het zwembad in te duiken. Ook is het mogelijk om een boek of tijdschrift te lezen in het zwembad door gebruik te maken van de zitbank die erin is gemaakt. Zo kunt u op een verfrissende manier genieten van de zon.

Heerlijk is ook de buitendouche aan de zijkant van het huis. Lekker verfrissend, nooit te koud en ook handig om uw duikspullen schoon te maken.

Bijzonder is ook de afwerking van het pooldeck: gemaakt van materiaal dat niet warm wordt, zodat u of uw kinderen geen verbrande voeten oplopen. En u glijdt er niet op uit!

Het zwembad, de terrassen en de tuin zijn voorzien van sfeervolle verlichting zodat de villa ook in de avonduren een prachtige, tropische uitstraling heeft.